Guillén allunya el primer triomf de la pretemporada (71-75)

0
    26

15/09/2015 – El CB Prat competeix fins al final del partit contra el Palma Air Europa, però dues cistelles del MVP balear condemnen el vinculat a la derrota.

El CB Prat va disputar el passat cap de setmana el darrer amistós abans d’afrontar les semifinals de la Lliga Catalana LEB. El conjunt de Roberto Sánchez rebia a un Palma que tornava d’una petita gira per França i Catalunya.

El bloc potablava podria disposar de tots els seus efectius, a excepció de Zoran Nikolic, fet que milloraria les prestacions de l’equip. Amb un parcial inicial de 9 a 0, el Prat començaria el duel dominant totalment el ritme de l’enfrontament. Durant tot el primer quart (14-13) els catalans aconseguirien generar dificultats a l’atac balear.

El Prat mantindria el seu domini fins a l’equador del segon acte (27-19), moment en el qual Edu Durán i Miqui Feliu s’aliarien per endollar el Palma. Amb un parcial de 0 a 11, el conjunt d’Ángel Cepeda capgiraria el resultat, marxant al descans amb un petit avantatge de quatre punts (31-35).

A la represa, diversos triples anotats per Agustí Sans i la intel·ligència tàctica de José Nogués permetrien als locals remuntar fins al 55 a 53 (55-53). La igualtat es mantindria durant tot l’últim quart, però en els instants decisius la qualitat de Richi Guillén s’acabaria imposant (71-75).

L’aler pivot del Palma tancaria el matx amb 17 punts i 8 rebots, decidint el partit amb dues cistelles definitives. A les files potablaves, Xavi Forcada destacaria amb un 15 de valoració, Ros anotaria 15 punts i Iriarte faria una bona feina amb 11 punts, 3 rebots i un 14 de valoració. Divendres (21h), el Prat a domicili l’anada de les semifinals de la Lliga Catalana LEB.