El Llefià va de debò i el Lloreda fa suar un dels favorits

0
    28

15/09/2015 – Amb la golejada aconseguida al camp del Martinenc B (0-4), l’equip de Jordi Souto se situa líder en solitari de la lliga.

La segona jornada de competició oficial al grup II de Segona Catalana es tancaria amb bones sensacions pels dos clubs de la ciutat. Tant la Unificació Llefià com el Lloreda aconseguirien bons resultats, oferint una gran imatge sobre el terreny de joc.

Sens dubte, la millor notícia del cap de setmana la donaria la Unificació amb l’exhibició quallada en el primer desplaçament de la temporada. Els badalonins superarien amb contundència el filial del Martinenc (0-4), complint a la perfecció una de les premisses que Jordi Souto demanava per aquest any: ser resolutius de cara a porteria.

Superada la mitja hora de joc, el punta David Gascón s’estrenaria a la lliga fent el 0 a 1 pel Llefià (0-1). El davanter causaria molts maldecaps a la defensa del Martinenc fent parella atacant amb Ramon Fernández, tot i que la Unificació hauria d’esperar a la segona meitat per sentenciar el partit.

Després de molts minuts sense moviments en el marcador, el bloc de Jordi Souto posaria una marxa més al darrer quart d’hora, marcant tres gols que deixarien el duel vist per sentència. Eric Ruiz seria l’encarregat de situar el 0 a 2 al Municipal del Guinardó (73’) i just a continuació Rodri apareixia per aprofitar la següent ocasió de perill del Llefià per marcar el tercer (75’).

Quasi al límit del temps reglamentari, els badalonins acabarien de castigar el Martinenc B amb el definitiu 0 a 4, obra d’Héctor Sequera (89’). Un cop finalitzada la segona jornada de lliga, el Llefià és l’únic equip del grup que ha estat capaç de guanyar els seus dos partits. La Unificació, doncs, és líder en solitari amb cinc gols marcats i manté la porteria a zero.

Bon punt pel Lloreda (2-2)

Després de començar la lliga caient derrotat al camp del Carmelo (2-1), el Lloreda faria un pas endavant en la seva estrena al Municipal. Els homes de Carlos López es quedarien a les portes de doblegar un dels equips més poderosos de la categoria, el CE Premià (2-2).

La igualtat i les alternatives en el joc serien constants al llarg dels 90 minuts disputats a Badalona. El Lloreda s’adaptaria millor a la disposició tàctica del rival en el tram inicial del matx i aconseguiria forçar una pena màxima que li posaria el partit de cara.

Bernat Mesa superaria l’estirada de Vilajuana, obrint el marcador quan tot just s’havien complert 20 minuts de joc (20’). El Lloreda mantindria el seu avantatge fins al descans i inclús el podria incrementar a la represa. En una indecisió de la defensa del Premià, Loren podria rebre tot sol a la frontal i engaltar una potent rematada creuada que es convertiria en el segon gol local (60’).

Amb el partit totalment encaminat, la mala fortuna es creuaria davant del Lloreda. El conjunt de Carlos López estava aconseguint que el Premià no jugués còmode, però els homes de Jordi Costa podrien reviure aprofitant un xut de Joan Garcia que toparia en un defensor i faria inútil l’estirada de Sergio (68’).

Després d’escurçar distàncies, el Premià es desplegaria en atac mirant de buscar l’empat. Aquest arribaria en una nova acció desafortunada, ja que un defensor del Lloreda desviaria la pilota amb la mà en l’intent de refusar una centrada perillosa.

Tot i les protestes dels vermells, Julio no perdonaria des dels onze metres, establint el definitiu 2 a 2 (85’). Amb aquest resultat, el Lloreda suma el primer punt de la temporada i demostra que pot competir amb els millors rivals.