La Fundació Salut Alta vol impulsar l’acompanyament amb microdonacions

  0
  Fundacio Salut Alta.jpg

  17/11/2017 – Pretén assolir 3.000 euros abans del 30 de novembre, en el marc de la campanya #GivingTuesday.

  La Fundació Salut Alta se suma un any més al moviment social #GivingTuesday, amb una campanya de microdonacions econòmiques que té lloc del 15 al 30 de novembre amb l'objectiu d'aconseguir un total de 3.000 euros per fer créixer un espai essencial a la fundació: l'espai per acompanyar.

   

  D'aquesta manera, s'explica al donant el procés d'acompanyament seguit a la fundació, així com la possibilitat de col·laborar en diversos àmbits d'aquesta actuació. Al llarg de la vida ens marquem objectius i tenim la necessitat de tenir gent al voltant que ens acompanyi per treballar-los i aconseguir-los.

   

  Algú que ens ofereixi eines, recursos, temps o, simplement, que ens doni un impuls per potenciar les pròpies capacitats. En aquest sentit, a la Fundació Salut Alta, aquestes persones són els educadors i educadores, que cada setmana, acompanyen a més de 120 infants i adolescents i a les seves famílies del barri de La Salut. A més, acompanyar, que és el pilar essencial, transversal i universal, pot tenir múltiples significats. Per realitzar un donatiu s'ha d'accedir al web www.fundaciosalutalta.org/espaiperacompanyar.

   

  #GIvingTuesday és un moviment global que vol incentivar i multiplicar les bones accions de les persones, que la Fundació Salut Alta col·labora per continuar ajudant, sense ànim de lucre, en el desenvolupament de la població del barri a través de l'educació, projectes d'atenció directa i la participació en pltaformes i xarxes comunitàries, com fa des de l'any 2004.