Hisenda truca a la porta de l’Olímpic

  0
  PalauOlimpicPLE2011 Barça.jpg

  27/10/2015 – L’Agència Tributària ordena l’embargament de 756.000 euros de la SAD, després de veure com l’operació del Mercadona continua sense fructificar.

   

  Els pitjors temors s’han confirmat. El FIATC Joventut haurà de fer front a un embargament d’Hisenda. La suma total, 756.460,98 euros, forma part del deute que té la SAD amb el fisc. Ja fa molts mesos que el Joventut intenta buscar alguna fórmula per fer efectiu el pagament, però tal com avança Diario Gol, Hisenda ha posat la directa, optant per quedar-se els diners que la Penya ingressi dels patrocinadors principals.

   

  Aquesta resolució no afectarà els contractes que el club va signar amb Bimbo i Movistar, ja que aquestes dues empreses són col·laboradors del bàsquet de formació, no de la SAD.

   

  El document emès per l’Agència Tributària que formalitza l’embargament apunta que “es declaren embargats els crèdits a favor del Joventut Badalona SAD” que les empreses que el patrocinen tinguin “pendents de pagament”.

   

  Un cop abandonat el concurs de creditors iniciat el 2010, la Penya estava pendent de poder liquidar el seu deute amb Hisenda. Des de feia un any i mig, el fisc estava aturant l’embargament, esperant que l’operació del Mercadona que s’ha de construir a Pomar tirés endavant.

   

  Els últims tràmits que ha de formalitzar l’Ajuntament de Badalona s’estan allargant més del previst, circumstància que ha precipitat la decisió d’Hisenda d’embargar la Penya. Des del club no es farà cap declaració pública per valorar la decisió adoptada per l'Agència Tributària.