Història repetida

  0
  DdB.jpg

  El Badalona s'emporta un punt de Paterna en l'últim partit de l'any i de la primera volta. Els escapulats, que juguen amb moltes baixes, fan un bon partit i disposen de més oportunitats que el filial del València, però s'han de conformar amb l'empat.

  De nou, el Badalona ha estat millor que el seu rival, ha arribat més a l'àrea contrària i no ha aconseguit la victòria. Així ha estat en molts dels partits d'aquesta primera volta que s'ha tancat a l'Antonio Puchades. L'estadística diu que no ha guanyat fora de casa en mitja lliga, però no explica les vegades que ha merescut alguna cosa més.

  Contra el Mestalla, amb una alineació de circumstàncies per culpa de les moltes baixes, els escapulats han protagonitzat una notable actuació que els ha proporcionat més opcions de gol que el filial valencianista. La pilota, però, no ha entrat.

  El Badalona acaba l'any i la primera volta amb 24 punts, en la zona mitjana de la taula. La competició tornarà el pròxim 7 de gener, a Lleida.

  Fitxa tècnica

  València B: Emilio Bernad, Salva Ruiz, Álvaro Pérez, Ivan Zotko (Hugo Guillamón, 39’), Álex Centelles, Marco Valero, Miki Muñoz, Fran Villalba, Rafa Mir, Álex Blanco i Jordi Sánchez (Fran Navarro, 63’).

  Badalona: Morales, Robert Simón, Parera, Juanjo, Héctor Camps, Sergio Maestre, Adri Rivas (Rubén Sánchez, 58’), Toni Lao, Marcel Serramitja (Marc Cosme, 65’), Kevin Lacruz i Néstor Querol (Rubén Enri, 85’).

  Àrbitre: Raúl Chavet Garcia (andalús). TG: Salva Ruiz, Álex Blanco, Jordi Sánchez i Hugo Guillamón Parera, Kevin Lacruz, Juanjo, Néstor Querol i Héctor Camps.