Històric Young Talent: és l’equip Infantil més golejador de Catalunya

  0
  109
  Infantil-A-768x673.jpg

  02/01/2016 – El conjunt badaloní està trencant tots els rècords al grup 38 de la Segona Divisió amb 109 gols a favor.

   

  El Young Talent Badalona Sud ha tancat el 2016 gaudint de les millors notícies possibles. Dins de la seva estructura esportiva, el club ubicat a Sant Roc ha aconseguit unir a una generació de jugadors que prometen èxits.

   

  L’Infantil ‘A’ groc, líder del grup 38 de Segona Divisió, ha inaugurat el 2017 aconseguint un registre històric: ser l’equip Infantil de Catalunya amb més gols marcats a la lliga.

   

  Després d’encadenar deu triomfs seguits des que va començar el campionat, els badalonins han sumat 30 punts, xifra que s’ha gestat gràcies als 109 gols marcats per la plantilla del Young Talent (només 2 gols en contra). De fet, la formació de Badalona acredita una estadística increïble d’efectivitat: marca un gol cada sis minuts i mig.

   

  En tota Catalunya hi ha uns 1.100 equips Infantils inscrits dins de les competicions de la Federació Catalana de Futbol i repartits entre Divisió d’Honor, Preferent, Primera i Segona. El Young Talent és el més golejador de tots ells.

   

  Tres líders més; dos segons

   

  La resta de bones notícies al club les protagonitzen el Femení i el Cadet ‘A’. Les noies són líders del grup III de Futbol 7 Amateur, han guanyat tots els seus partits (33 punts i 90 gols marcats) i són l’equip femení de F7 més golejador de Catalunya.

   

  El Cadet ‘A’, per la seva part, ocupa la primera plaça del grup 16 de Segona, després de sumar 31 punts de 33 possibles. Per acabar, destacar que el primer equip masculí i el Benjamí ‘B’ han tancat l’any sent segons i mantenint moltes opcions d’ascens.