I aquest compte s’ha acabat

  0
  128
  PRÈVIA.JPG

  12/05/2016 – Punt final a la temporada 2015/16 del CF Badalona, aquest dissabte a un quart de nou del vespre, al Nuevo Pepico Amat d'Elda. Amb la salvació ja assolida matemàticament, l'equip escapulat s'enfrontarà a un rival, l'Eldenc, que també ho té tot fet. 

  Punt final a la temporada 2015/16 del CF Badalona, aquest dissabte a un quart de nou del vespre, al Nuevo Pepico Amat d'Elda. Amb la salvació ja assolida matemàticament, l'equip escapulat s'enfrontarà a un rival, l'Eldenc, que també ho té tot fet.

  Els blaugrana han estat rondant la zona alta de la classificació durant bona part del campionat, però han acabat a la meitat de la taula, lluny de les places de copa del Rei. "Han fet una temporada molt bona", subratlla Manolo González, que considera que el més destacat de l'Eldenc és el seu atac. "Tenen molt gol", diu. El tècnic gallec insisteix a dir que, tot i que els punts ja no serviran per res, els seus jugadors "sortiran a guanyar" i assegura, per altra banda, que l'onze que traurà no tindrà en compte els futbolistes que han tingut pocs minuts durant el curs. "Jugaran els que estiguin millor físicament", comenta. En aquest sentit, convé recordar que, si José Miguel Morales és titular davant l'Eldenc, haurà jugat el seu partit número 30 i, segons el que diu el seu contracte, estarà renovat automàticament.

  Sergio Maestre serà baixa per acumulació de targetes. Xiularà l'àrbitre de La Rioja César Soto Grado.