ICV Badalona guanya pes a l’Executiva Nacional del partit

  0
  Aïda Llauradó X Assemblea Nacional ICV.jpg

  23/04/2013 – La presidenta local, Aïda Llauradó, passa a ser una dels nous membres de la nova executiva; durant el seu discurs, la badalonina va deixar clar que la formació manté la postuva que va valer el trencament de les negociacions pel #canvibdn.

  Aquest cap de setmana s’ha celebrat la X Assemblea Nacional d’Iiniciativa Catalunya Verds amb 911 delegats i delegades de tot Catalunya. Els municipis de Santa Coloma, Sant Adrià i Badalona formaven la delegació territorial del Barcelonès Nord, on Badalona va tenir les funcions de portaveu.  

   

  La intervenció d’Aïda Llauradó, presidenta d’ICV Badalona, al plenari de l’Assemblea, es va basar en les aportacions dels i les membres del territori sobre l’Informe de Gestió 2008-2013, presentat per Joan Saura.  

   

  En el seu relat, Llauradó va reivindicar el govern d’esquerres, va fer autocrítica i alertà “sobre l’auge del racisme i el populisme enmig d’un context d’emergència social”, a més de subratllar la necessitat de treballar al carrer, al costat de la ciutadania i moviments socials. Durant la seva intervenció, la presidenta d’ICV Badalona va fer referència al trencament de les negociacions pel canvi de govern local i va deixar clar que la formació manté el mateix discurs: “Mentre Santa Coloma és una ciutat referent en polítiques de participació ciutadana i transparència, a Badalona pretenen que decidim entre un racista del PP i un imputat per corrupció de CiU. Qui permet que governin racistes o imputats és qui els proposa, el PSC i ERC ja van decidir governar amb un imputat fins fa dos anys. I nosaltres a això no juguem”. 

   

  ICV Badalona ha sortit d’aquesta assemblea prenent més força. Dos dels seus membres formaran part de la nova Executiva Nacional del partit: la presidenta d’ICV Badalona, Aïda Llauradó, i el regidor i portaveu del grup d’ICV-EUiA a la Diputació de Barcelona, Àlex Mañas, que repeteix mandat en aquest òrgan.