ICV-EUiA aprofita la Cremada per denunciar les irregularitats polítiques locals

  0
  icv.JPG

  13/05/2013 – La publicació, repartida la nit del Dimoni en els carrers del Centre, repassa els casos que esquitxen el govern local d'Albiol i la imputació de Ferran Falcó.

  ICV-EUiA Badalona va aprofitar divendres la gran afluència a la Cremada del Dimoni per repartir una revista titulada Cremem el dimoni de la mala política! El canvi real comença amb tu! en la que critiquen diversos aspectes de l’actualitat política local.

   

  Els ecosocialistes diuen explicar les seves propostes contra la corrupció i per la qualitat democràtica, pel dret a l’habitatge, contra l’atur i per una educació i salut públiques i de qualitat. Tanmateix, la publicació repassa els escàndols de corrupció i irregularitats del PP de Garcia Albiol a Badalona, i la imputació de Ferran Falcó en el ‘cas Adigsa’, en referència a la seva oposició a compartir govern amb polítics imputats per corrupció o acusats.

   

  A més, posen de relleu les propostes presentades a l’Ajuntament per la dació en pagament, el lloguer forçós a la llei d’habitatge, la creació d’un fons social d’habitatges, així com l’oficina municipal d’intermediació hipotecària i les ajudes al pagament de lloguers.

   

  ICV-EUiA reclama també el compliment de les mesures proposades i aprovades contra l’atur i el foment de l’economia local. I per últim, destaquen alternatives a les retallades del PP en beques menjador i escoles bressol, invertint en la socialització de llibres de text, que permetria estalviar recursos, reforçant i prioritzant els serveis socials, educatius i de salut pública.