ICV-EUiA demana que es retirin les competències de seguretat a Jurado

  0
  55

  13/07/2012 – El president de la coalició ecosocialista, Carles Sagués, critica que formi part de la comissió d'investigació de les col·lectes i afirma que és el regidor de Seguretat "qui ha de ser interrogat, i no qui ha d'investigar".

  El president del grup municipal d’ICV-EUiA, Carles Sagués, ha demanat a la sessió  de la Comissió d’Investigació d’avui que l’alcalde suspengui les competències de seguretat a Miguel Jurado mentre sigui membre d’aquesta comissió. De fet, el dia de la seva constitució, Carles Sagués ja va denunciar la falta d’ètica i sentit democràtic que suposa tenir com a membre d’aquest grup investigador a l’actual màxim representant polític de la Guàrdia Urbana.

   

  A més, Carles Sagués denuncia que “Miguel Jurado és qui ha de ser interrogat, i no qui ha d’investigar”. “La presència del regidor a la comissió distorsionarà les declaracions dels membres de la Guàrdia Urbana que hagin de declarar”, ha destacat l’ecosocialista. En aquesta línea, el president del grup municipal ha demanat la compareixença de Jurado perquè expliqui les seves afirmacions  desmentides per altres persones relacionades amb el cas. Segons Sagués, “és inacceptable que un regidor mantingui el seu estatus i tingui el privilegi de formar part de la comissió d’investigació, quan ha mostrat indicis clars de mentir públicament en sortir a la llum aquest cas”.