ICV-EUiA denuncia la manca de cobertura de les beques menjador

  0
  IMG_1467.JPG

  14/03/2014 – ICV-EUiA ha denunciat aquesta setmana que l’Ajuntament no està cobrint la totalitat del preu de les beques menjador a la ciutat.

  ICV-EUiA ha denunciat aquesta setmana que l’Ajuntament no està cobrint la totalitat del preu de les beques menjador a la ciutat. Els ecosocialistes consideren que “l’alcalde segueix malbaratant diners enviant cartes per informar que el Consell Comarcal aporta 3,1 euros del cost del menú i garanteix que l’Ajuntament cobreix els 2,25 restants”. En aquest sentit, asseguren que és una informació falsa, perquè tots els menús estan per sobre dels 6 euros i les famílies han d’afegir diners o renunciar a alguns àpats.

   

  La coalició explica haver contactat amb diferents persones que haurien de gaudir de l’ajut, diuen, i que l’han rebut amb el curs molt avançat, el reben a mitges o no el tenen concedit, tot i haver-hi casos de necessitat sobrevinguda, atur o finalització de prestacions que no tenen la resposta adequada per part del Consistori.

   

  Des de la regidoria de Serveis Socials recorden que l’Ajuntament ha augmentat enguany la partida per a beques menjador dels 400.000 al 1.250.000 d’euros, una quantitat, diuen, suficient per cobrir la part municipal segons els estudis realitzats anys enrere. Tot i així, apunta la regidora Sònia Egea, si hi ha famílies en una situació molt greu, poden demanar un ajut d’alimentació a Serveis Socials.