ICV-EUiA proposa que es bonifiqui el 99% d’IBI als majors de 45 amb 12 mesos d’atur

  0
  53
  aturats.JPG

  13/05/2014 – ICV-EUiA veu “del tot insuficient” la proposta del govern municipal de subvencionar el 60% de l’IBI de les persones aturades majors de 45 anys amb més de 24 mesos a l’atur.

   

  ICV-EUiA veu “del tot insuficient” la proposta del govern municipal de subvencionar el 60% de l’IBI de les persones aturades majors de 45 anys amb més de 24 mesos a l’atur.

   

  La proposta del govern incompleix, diuen els ecosocialistes, les mocions aprovades el mes de maig i gener de 2013 pel Ple municipal. La coalició ha proposat a la comissió que està elaborant el reglament de les subvencions a l’IBI de les persones aturades que l’import subvencionable sigui del 99% de la quota a pagar, que s’elimini el requisit de ser major de 45 anys i que els beneficiaris siguin persones amb més de 12 mesos a l’atur -10.608 persones porten més d’un any aturades, segons l’IMPO- enlloc dels 24 que proposa el govern del PP.

   

  “Restringint a més de 45 anys els possibles beneficiaris, pagant només el 60% i establint el requisit de més de 24 mesos, el PP de Badalona demostra que no té ni idea de com viuen i passen el mes els aturats de la ciutat i ignora la precarietat del mercat laboral i la gravetat de l’atur de llarga durada. Amb el que es paga d’IBI, les famílies aturades han de menjar”, manifesta el regidor d’ICV-EUiA, Àlex Mañas.