Llovet: “Som un equip que necessitem jugar a totes o ho paguem”

  0
  9
  1314_JOV-EST (2).jpg

  12/05/2014
  El pivot del FIATC Joventut, Nacho Llovet, va lamentar la derrota del seu equip contra l'Estudiantes en un partit en el que "hem especulat una mica al darrere". "Hem perdut la oportunitat perdent els últims 3 partits a casa", confessa el capità, que diu que ara "hauria de passar un "miracle"

  El pivot del FIATC Joventut, Nacho Llovet, va lamentar la derrota del seu equip contra l'Estudiantes en un partit en el que "hem especulat una mica al darrere". "Hem perdut la oportunitat perdent els últims 3 partits a casa", confessa el capità, que diu que ara "hauria de passar un miracle"

  Sobre els problemes en defensa: "Estem tenint dubtes defensius. No ens estem acabant de trobar. Si ens fan 90 punts algun dia estarem encertats, però en els últims 5 partits ens estan anotant molt. Això és símptoma de que alguna cosa no estem fent bé. El que està clar és que aquests problemes defensius els he trobat més després de l'aturada, i quan tens un problema i jugues 5 partits en 15 dies i no tens entrenaments, és més difícil arreglar-lo. La lliga és així i ara cal seguir endavant"

  Sobre l'esforç de la remuntada: "Estar 20 a baix es paga. Hem fet el més difícil, que era recuperar-nos abans de la mitja part i poder plantejar-nos la 2a part com un partit nou a mossegar un altre cop, però hem especulat una mica en defensa i som un equip que necessitem anar a totes o ho paguem".

  Sobre el bon partit de Van Lacke i Nogueira: "En Fede és un jugador intel·ligent. Ha aprofitat que no l'hem pressionat per arribar prop de la pintura i llegir. Aquesta situació amb un jugador com Nogueira, que és molt llarg i que les que li passen bé a dalt les enfonsa, hi ha poc a fer. La nostra feina és que passés la pilota pitjor i no ho hem aconseguit-2. 

  Sobre les opcions de Play Off: "Sabem que les opcions són petites. Estem una mica decepcionats. Sabíem que era un repte difícil i que hem perdut la oportunitat perdent els últims 3 partits a casa. No ens rendirem a Sevilla però sabem que hem d'esperar un miracle".