ICV-EUiA se suma a la demanda d’explicacions i el ‘cas Jurado’ és TT

  0

  Carles Sagués assegura que la notícia requereix una resposta clara i immediata i considera necessari conèixer la realitat dels fets i les responsabilitats que se’n derivin.

  El Grup Municipal d’ICV-EUiA es suma a la demanda general d’explicacions que els partits polítics del consistori badalonès exigeixen per les soposades col·lectes de la Guàrdia Urbana. ICV-EUiA considera inacceptable que ni el regidor Miguel Jurado, ni l’alcalde Garcia Albiol encara no hagin donat explicacions sobre l’afer que afecta al cos de seguretat.

  Per al president de la coalició, Carles Sagués, “la notícia requereix una resposta clara i immediata, tant dels grups polítics com la ciutadania i la pròpia Guàrdia Urbana”, i considera necessari conèixer la realitat dels fets i les responsabilitats que se’n derivin.

  ICV-EUiA assegura que va dirigir un escrit als senyors Garcia Albiol i Jurado demanant explicacions. “Els fets en si i les contradiccions que apareixen a les informacions han de tenir resposta. El bon nom del cos no es pot posar en entredit per la incompetència del seu responsable polític”, afirma Sagués, qui afegeix que “tant parlar de seguretat i de Guàrdia Urbana i no són capaços d’afrontar amb rigor i claredat un tema com aquest”.

  La millor prova que el cas ha revolucionat la política a Badalona és que el hastag #casjurado ha estat Trendind Topic a twitter (tema més comentat) a Badalona.