Van Lacke fa mèrits per ser amb l’Argentina dels Jocs

  0
  van lacke argentina.jpg

  El verd-i-negre va tornar a liderar la selecció argentina en la victòria contra Brasil per 88 a 76. L'escorta de Santa Fe va ser el màxim anotador de l'albiceleste amb 17 punts i 3 triples. Com explicàvem fa uns dies, Van Lacke està disputant una sèrie de partits amistosos amb el combinat argentí del que sortiran els 4 últims integrants de la selecció que anirà a Londres.

   

  Un dels entrenadors assistents de la selecció és Nèstor Garcia, nou entrenador de Boca Juniors, que ha parlat sobre l'interès del club de Buenos Aires per fitxar el verd-i-negre. "Una de les opcions és Fede Van Lacke. Estic compartint la selecció amb ell, l'he estat observant i sembla un jugador molt interessant. No m'ho ha confirmat, però està avaluant la possibilitat de tornar al país. És un dels noms que estic avaluant fermament. Això no allunya per res l'interès per Paolo Quinteros. Buscaré tenir els millors jugadors que pugui".

  Van Lacke es deixa estimar, però deixa clar als clubs argentins que el pretenguin que té una oferta a Badalona i que no té pressa: "La idea de tornar és present. Fa poc vaig ser pare i ho considero amb més èmfasi. Contemplo les opcions, i com li vaig dir al meu agent, la prioritat és seguir a Badalona. El mercat a Espanya va molt més lent que a l'Argentina i els tempos son diferents. Però no descarto cap opció. Aquí hi ha propostes interessants, però no em vull tornar boig. Tampoc vull avançar-me ni cremar etapes. Ja veurem quan arribi el moment".

   

  L'Argentina tornarà a jugar contra el Brasil el dijous.