ICV pretén una candidatura àmplia però retreu a Guanyem haver de renunciar a les sigles

  0
  Aïda Llauradó X Assemblea Nacional ICV.jpg

  04/03/2015 – La presidenta local, Aïda Llauradó, assegura que mantenen la mà estesa a Guanyem, però retreu que els hi exigeixin renunciar a les seves sigles.

  Fa setmanes que les esquerres a Badalona es van començar a moure per comprovar si uns i altres projectes casen entre ells. El darrer moviment, la confluència de dues plataformes ciutadanes sota el nom de Guanyem Badalona, una candidatura amb la qual ICV no descarta coincidir i a la que fa “una crida a la unitat”. La presidenta ecosocialista, Aïda Llauradó, assegura que ICV ha mantingut converses amb diferents forces polítiques, plataformes i moviments i que pretén aconseguir “una candidatura àmplia”, inspirada en el model de Barcelona En Comú. Per això, diu, manté la mà estesa a Guanyem Badalona per remar plegats.

   

  No obstant, sembla que, abans que això s’arribés a produir, s’haurien d’apropar algunes parts que, ara per ara, semblen no coincidir. “Ens han exigit que renunciem a les nostres sigles i treballem a títol individual a la seva candidatura. Aquestes condicions no s’han donat en cap confluència que  hi hagi hagut entre diferents projectes polítics en altres municipis”, explica Llauradó. De moment, recorda que ja hi ha un acord postelectoral amb EUiA, ERC i Avancem-Més, però que, més enllà d’això, continuen apostant “per una candidatura d’esquerres i transformadora, amb vocació d’alternativa majoritària i de govern”.