II Matinal Motera contra el càncer al Turó d’en Caritg

  0
  motera.jpg

  17/11/2012 – L’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer organitza el certamen en favor d'entitats que lluiten contra la malaltia; demà, diumenge, a partir de les 9 hores.

  El proper diumenge, a partir de les 9h, tindrà lloc la II Matinal Motera a la plaça del Turó d’en Caritg de Badalona organitzada per l’Associació de Comerciants Salut Alta Pau Piferrer, a favor de la Fundació Badalona Contra el Càncer i la Fundació d’Oncologia Infantil Enriqueta Villavecchia.

   

  La jornada començarà amb la concentració i una ruta en moto que recorrerà els carrers de Badalona, Montgat i Tiana. A partir de les 10:30 s’iniciarà una botifarrada al punt de partida, la plaça Caritg, on també hi haurà un sorteig de regals de diferents pilots de competició com Ricky Cardús, que ha cedit a la organització unes botes i uns guants. Per amenitzar la vetllada, la cita comptarà amb les actuacions de Santi Carulla dels Mustangs i de Santi al Natural. Ja cap al migdia, es farà l’entrega de premis del Concurs de dibuix infantil organitzat per l’Associació de Veïns Turó d’en Caritg i es finalitzarà amb altre sorteig on es podran aconseguir samarretes signades del Club Joventut Badalona i del CF Badalona i viatges.

   

  El president de l’Associació de Comerciants Salut Alta-Pau Piferrer, Javier Cabrera, espera que la cita tingui bona acollida per poder donar tota l’ajuda possible a les fundacions que lluiten dia a dia contra el càncer.