Òmnium proposa una ruta d’entitats pels barris de Llefià i La Salut

    0

    16/11/2012 – Emmarcada dins de Els colors de la Tardor i el programa 'Quedem?', l'activitat planteja la visita a diverses entitats de la zona demà al matí.

    Tot i que l’acte central va tenir lloc a la rambla Floridablanca el passat 27 d’octubre, Els Colors de la Tardor encara cuegen i tindran una nova parada aquest cap de setmana. Òmnium Badalona, que ha participat activament en d’altres actes d’aquest cicle, proposa una ruta d’entitats pels barris de Llefià i La Salut.

     

    Emmarcat al programa de cohesió social ‘Quedem?’, l’activitat proposa conèixer la riquesa associativa del territori amb dos recorreguts que començaran al Centre Cívic de La Salut demà a les 9.15h del matí. Un d’ells, adaptat a persones amb mobilitat reduïda, visitarà les Dones Verge de La Salut, l’AMPA Enric Borràs i els Amics de La Salut; l’altra ruta passarà per Ràdio Ona Mar, l’Arxiu Històric de Llefià, Kapaoltis i la Casa Utrera. Tots dos camins finalitzaran a l’Esglèsia Jesucrist per valorar les visites i fer un petit pica-pica.