Imparable a Europa (68-61)

0
    24

11/11/2015 – El Nadezhda de la badalonina Anna Cruz suma la quarta victòria a l’Eurolliga femenina i es torna a posar líder de grup, a l’espera del resultat que aconsegueixi l’Ekaterinburg.

La trajectòria que està completant el Nadezhda Orenburg en la màxima competició continental s’ha de qualificar amb bona nota. El conjunt de Roberto Íñiguez tornaria a guanyar avui a la seva pista, en aquest cas contra l’Agü Spor turc.

El bloc rus iniciaria el duel dominant amb dos triples seguits de Kayla McBride (6-0), tot i que l’Agü seria capaç de capgirar el marcador ràpidament (6-7). La superioritat de l’Orenburg es veuria clarament reflectida entre el primer i el segon quart, ja que les turques no podrien gairebé anotar.

Completant un parcial de 18 a 5 entre el darrer tram del primer acte i l’inici del segon, el Nadezhda aconseguiria una renda consistent que podria gestionar al llarg de tot l’encontre (31-14).

Al descans, l’equip de Cruz continuava manant per un marcador molt clar (44-29), situació que es mantindria un cop finalitzat el tercer quart del partit (59-42). L’Agü Spor només podria inquietar les locals situant-se a nou punts de diferència mancant tres minuts (66-57).

Un temps mort d’Íñiguez seria suficient per calmar els ànims russos i segellar el triomf sense massa complicacions. Dewanna Booner, amb 21 punts i 13 rebots, seria novament la principal referent del Nadezhda.

Anna Cruz tornaria a sortir en el quintet titular proposat per Roberto Íñiguez i gairebé es passaria tot el partit sobre el parquet de l’Orenburg Sport Hall (35 minuts). La base badalonina tancaria l’encontre amb 4 punts (2/8 en tirs), 4 rebots, 3 assistències i 1 recuperació.

A l’espera del resultat que aconsegueixi l’Ekaterinburg (4/0), el Nadezhda es posa líder del grup B amb un balanç de quatre triomfs i una sola derrota. El pròxim partit d’Eurolliga que afrontarà l’equip de Cruz serà el 2 de desembre, rebent el Wisla Can-Pack de Cracòvia.