Impugnen les meses d’un col·legi on van trobar sobres amb paperetes del PP ja ficades

  0
  75
  IMG_9170.JPG

  29/09/2015 – Es tracta del Baldomer Solà, al barri del Congrés, que disposava d’un total de sis meses; Junts Pel Sí ho ha notificat a la Junta Electoral.

  Junts Pel Sí ha impugnat a Badalona els resultats de les meses electoral d’un col·legi de la ciutat on s’hi van trobar sobres que havien de ser buits amb paperetes del PP dins.  Es tracta del Baldomer Solà, al barri del Congrés, que disposava d’un total de sis meses. La candidatura ha volgut fer notar a la Junta Electoral aquesta incidència per tal que s’estimi o no una possible irregularitat.

   

  El fet de que un sobre ja porti una papereta dins, en aquest cas del PP, implica que puguin succeir dues coses: d’una banda, que si una persona no se n’adona i en fica la d’una altra formació, el seu vot es considerarà nul; de l’altra, que si la persona que l’agafa en tria un del PP, sí comptaria com un suport per als ‘populars’, ja que el fet d’inserir dues butlletes del mateix partit no invalida el vot.

   

  Demà, dimecres, la Junta Electoral farà el recompte final i revisarà totes les impugnacions i irregularitats possibles. En cas d’acceptar aquesta en concret, una de les solucions seria repetir les votacions d’aquelles meses.