Inaugurada la VIII Setmana Cultural de la Casa Andalusia i Catalunya

  0
  27
  Foto 9-12-14 20 16 34.jpg

  10/12/2014 – Una setmana centrada en la exposició fotogràfica dels patis de Còrdova, el recital flamenc d'Eva de Dios i la recepció en motiu del 30 aniversari de l'entitat andalusa.

  Aquest dimarts la Casa Cultural i Recreativa Andalusia i Catalunya de Badalona ha inaugurat la seva VIII Setmana Cultural amb la exposició d’una vintena d’imatges dels patis de Córdova, cedides pel mateix ajuntament i que es podrà visitar fins el dissabte 13 de desembre, de 18 a 20 hores.

   

  Per altra banda, el mateix dissabte, a les 20h, l’entitat acollirà un recital flamenc a càrrec d’Eva de Dios, amb la companyia del guitarrista Juan Ramón Caro.  Eva María de Dios Moreno és una cantaora cordovesa que des d’inicis de la seva carrera artística ha cantat com a solista i també acompanyada al ball amb artistes de prestigi com El Pele, Eva la Yerbabuena, Antonio Márquez i Javier Latorre, entre altres. A més, ha participat i col·laborat en diversos espectacles i fins i tot a arribat a guanyar el primer premi de cant flamenc de Càceres en 2014 i finalista del concurs nacional de Còrdova l’any 2013.

   

  Aquesta Setmana Cultural finalitzarà diumenge, 14 de desembre a les 14h, amb una recepció i un vi d’honor amb motiu del 30 aniversari de la Casa Cultural Andalusia i Catalunya. Totes les activitats es realitzen al saló d’actes de l’entitat, situat al carrer Figueres, s/n, cantonada amb la plaça Doctor Fleming.

   

  La Casa Cultural Andalusia i Catalunya de Badalona és una de les entitats més antigues inscrites a la Federació d’Entitats Culturals Andaluses a Catalunya (FECAC), que com tantes altres, té el seu origen en un grup d’aficionats al flamenc i que van decidir un dia començar a compartir la seva passió per aquesta expressió cultural. Durant tot l’any participen en actes com la Feria de Abril i la Romería del Rocío.