Inconsistència màxima (107 a 75)

  0
  23
  1213_PAM_JOV (5).jpg

  16/12/2012
  Després d'un primer quart competit (24 a 25) els verd-i-negres han tornat a entrar en una dinàmica nefasta i han llençat el partit abans de la mitja part (63 a 35)

  La Penya ha tornat a patir una desconnexió fatal que l'ha allunyat de competir pel partit quan encara no havia arribat la mitja part.
  Tal i com ve passant en els últims enfrontaments (Valladolid, Canàries i Barça) l'equip ha entrat en una dinàmica negra de la que no se n'ha sabut sortir.

  Aquest cop ha estat al segon quart, quan després d'un primer període competit, els verd-i-negres han encadenat cistelles de qualitat de Doellman i Kelati amb errors propis a les dues bandes de la pista.
  Les rotacions –al minut 15 ja havien jugat els 12 jugadors– no han pogut aturar la falla muntada al mig de la Fonteta de la que cap jugador se n'ha salvat.

  A la represa, l'actitut ha canviat en els primers minuts. Savané i Pere Tomàs endurien el partit (65 a 42) però el València n'ha tingut prou amb aprofitar els continus errors de la Penya per aturar el cop (75 a 43).

  Sense idees ni bones decisions, els de Maldonado han contingut un equip local que anava a més. A mitjans de l'últim quart, Kelati i Doellman han tornat a trobar l'encert i la Penya s'ha deixat anar definitiva i perillosament fins encaixar els 107 finals, rècord d'aquesta temporada.