Maldonado: “El nostre problema no és d’actitud sinó de control del joc i mental”

  0
  1213_PAM_JOV (16).jpg

  16/12/2012

  El tècnic verd-i-negre creu que l'equip no té consistència perquè "és capaç de canviar 3 cops d'estat mental dins d'un mateix partit" i reconeix que "tinc la angoixa de no tenir el control de com reaccionarem".

  L'entrenador del Fiatc Joventut, Salva Maldonado, no ha posat excuses a la contundent derrota de la Penya aquest diumenge a València i assegura que "el segon quart l'equip ha estat nefast, els pitjors moments de la temporada".

  Maldonado ha incidit en que el problema de l'equip "no és d'actitut, sinó de control del joc i control mental" i que també s'ha pogut veure que "si juguem organitzats l'equip juga i competeix", però alhora ha reconegut que "l'equip és capaç de perdre el control de forma ràpida i clara".

  Maldonado ha explicat que "quan tenim 4 o 5 jugadors que no tenen el dia la cosa és més greu" i llavors l'equip "és capaç de canviar 3 cops d'esta mental dins un mateix partit", algo que preocupa al tècnic perquè "tinc la angoixa de no tenir el control de com reaccionarem".

  L'adrianenc "espera una reacció" i està confiat que l'equip "es recuperarà" treballant per "no deixar-nos anar 2 minuts, encara que siguin només 2 minuts".