Inesperada passa enrere contra el Yeclano

0
    27

28/03/2013 – El penúltim del grup va endossar ahir al Badalona un engruixat 0-4 que obliga als de Càmara a seguir pendents de la zona baixa de la classificació

Quatre jornades consecutives sense perdre semblava que feien del partit que ahir disputava el Badalona a casa contra el Yeclano un tràmit de fàcil realització. I va ser-ho, però amb el resultat oposat a l'esperat. Un Yeclano que ja no fa altra cosa que tatxar del calendari les jornades que li resten per gaudir d'una Segona B que abandonarà al final de temporada, va passar per sobre d'un Badalona impossible de reconèixer. Els murcians van infligir als badalonins la derrota més dura del curs, amb un contundent 0-4.

Els visitants no van necessitar d'un gran recital futbolístic per vèncer 0-4. Cosa que implica una evident dosi extra de preocupació pels escapulats. Ayo va fer el primer amb un xut llunyà al 22'. Els futbolistes murcians trempaven amb una diana que seria només el preludi de la seva victòria més brillant de la temporada. A la sortida d'un córner, Matas, prop del descans, feia allargar el miratge. El penúltim marxava als vestidors amb un còmode 0-2 a favor al Centenari.

El cos tècnic local va decidir llavors donar entrada a Ferrón i Joaquin, convençut que encara el partit no estava acabat. El migcampista va estar a prop de justificar la seva entrada amb una diana al 52'; però el seu xut va marxar al travesser. Hauria estat el gol d'una hipotètica remuntada que en realitat va finalitzar en pallissa. El Yeclano feia el tercer deu minuts més tard, fent evadir tota opció de remuntada. El resultat, en excés engruixat, servia però com a mostra de la indolència d'un Badalona apàtic, erràtic i conformista. El quart dels murcians, obra de Matas, certificava una tarda per oblidar.

El Badalona cau a la catorzena posició i veu com l'Oriola, gràcies al seu empat contra el Llagostera, està ara cinc punts per sota. En mans del Badalona està convertir el partit d'ahir en una ensopegada aïllada. Si l'equip treu un resultat positiu de la visita al Prat dissabte, la desfeta contra el Yeclano quedarà segur oblidada.

FITXA TÈCNICA

CF Badalona: Marcos; Sobregrau (Ferrón 46'), Marcelo, Pelegrí, Bermudo; Borja Abenia, Xavi Muñoz, Abraham, Sergio Cortés; Yagüe (Joaquin 46'), Bueno

Yeclano Deportivo: Alberto; José Ramón, Cheikh (Ángel 85'), Matas, Michi, Rafa, Pascual, Keko, Ayo (Tonete 80'), Agus, David

Àrbitre: Pinto Herrera (col·legi tinerfeny). Grogues: Borja Abenia, Xavi Muñoz (Badalona); José Ramón, Ayo (Yeclano)

Gols: 0-1, Ayo (minut 22); 0-2, Matas (minut 42); 0-3, Pascual (minut 65); 0-4, Matas (minut 88)