Infoplatges incorpora dades sobre el nivell d’ocupació per a evitar aglomeracions

  0
  Imatge de Flash BDN

  L’aplicació Infoplatges de l’Àrea Metropolitana de Barcelona (AMB) incorpora aquest estiu noves dades per poder consultar en temps real el nivell d’ocupació de cada platja.

  D’aquesta manera, els usuaris podran triar a cada moment anar a les platges amb baixa ocupació per a evitar aglomeracions i, d’aquesta manera, s’afavoreix que la població es reparteixi més al llarg de tot el litoral metropolità.

  L’aplicatiu recull la informació recollida als ajuntaments de Castelldefels, Gavà, El Prat, Barcelona, ​​Sant Adrià de Besòs, Badalona i Montgat.

  L’AMB recorda de la importància de respectar el distanciament social com a mesura imprescindible per a evitar l’augment de contagis per coronavirus en l’etapa de represa.

  A més del nivell d’ocupació, l’aplicació incorpora una altra informació de les platges com el temps, l’estat de la mar, els serveis i les instal·lacions, els aparcaments o els transports públics. A més, els usuaris poden comunicar qualsevol incidència sobre neteja o desperfectes. L’any 2019, l’aplicació va rebre un total de 23.000 consultes.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí