Les biblioteques públiques de Badalona amplien els seus serveis

  0
  75

  L’Ajuntament de Badalona amplia a partir d’aquest mes de juliol els serveis que s’oferiran a 4 de les 6 biblioteques públiques de la ciutat. En aquest cas, a més del servei de préstec, s’oferiran els serveis d’internet i de sala d’estudi a les biblioteques Canyadó i Casagemes-Joan Argenté, Llefià-Xavier Soto, Lloreda i Sant Roc. En el cas de la biblioteca Pomar, es continuarà oferint només el servei de préstec. Pel que fa a la biblioteca Can Casacuberta, continuarà tancada a causa de les obres de millora i adequació que s’estan fent a l’equipament .

  Per tal d’assegurar el benestar i la protecció de la salut dels treballadors i les persones usuàries, se seguirà mantenint el mateix el protocol de prevenció i higiene per fer ús dels serveis de les biblioteques:

  – Els serveis s’oferiran amb cita prèvia (per telèfon o per correu electrònic de cada biblioteca).

  – L’ús de la mascareta és obligatori, així com l’aplicació de gel hidroalcohòlic als usuaris a l’entrada de la biblioteca.

  – El retorn de llibres es farà a través de les bústies de retorn situades a l’exterior de l’equipament. Els llibres retornats es guardaran en quarantena i no tornaran a estar disponibles per préstec fins passats els 14 dies estipulats.

  – Els treballadors disposaran de l’equipament de protecció necessària i desenvoluparan la seva feina en torns per tal d’assegurar el compliment de les distàncies de seguretat i els diferents protocols sanitaris.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí