Inici de lliga espectacular del Sosmatic Badalona

  0
  9
  CTT Badalona.jpg

  10/10/2017 – El primer equip del CTT Badalona guanya per 6 a 0 davant La Zubia.

   

  El primer equip del Club Tennis Taula Badalona ha tingut un inici de lliga espectacular a Divisió d’Honor la temporada del debut històric. Tot i ser la primera vegada que els blaus disputen la categoria de plata del tennis de taula estatal, ho han fet amb dues victòries per 6 a 0, aquesta vegada davant l’equip granadí de La Zubia.

   

  Els badalonins van ‘encertar’ l’alineació, de manera que Pere Navarro i Joan Moregó enxampaven al millor jugador visitant, el moldau Dragos Antimir, a qui derrotaven no sense dificultats. D’altra banda, a l’equip entrava en acció la nova incorporació de la temporada, Antoni Prados. El del Maresme va sortir inquiet, però ràpidament es va situar a la pista i va aconseguir sumar els dos punts el dia del seu debut.

   

  Amb aquest resultat el Sosmatic Badalona es situa líder, empatat amb Mataró i Borges.

   

  Pel que fa al segon equip del club, el Titus Badalona (5-1), que milita a la categoria de bronze de la RFETM, va patir una derrota a camp de l’Almoster, equip acabar d’ascendir, igual que els badalonins, en el que es preveia un duel interessant per mesurar les aspiracions dels dos equips.

   

  En canvi, bones notícies a Preferent amb una nova victòria en els dobles del Charlottes’s amb un Arnau Lloret imaprable, mentre que el Tariq va ajornar el seu partit a Sant Quintí de Mediona fins el pròxim dijous.