Els Micaco llueixen dos castells de gamma alta de set a la Diada de Tardor

  0
  46
  DLnADmEWsAAgsNV.jpg-large.jpeg

  Els badalonins van compartir plaça amb els Sagals d'Osona i els Xics de Granollers

  Aquest diumenge a Badalona hi havia una cita important per la colla castellera local, la X Diada de Tardor, al costat de dues colles de vuit, els Sagals d'Osona i els Xics de Granollers. Els Micacos han aprofitat per tornar a fer dos castells de gamma alta de set, un dels quals no l'assolia des del mes de juny a Montcada.

   

  La colla Micaco va iniciar la diada amb el vuitè 5d7 de la temporada. Un dels castells insígnia d'aquesta temporada i un rècord absolut d'enguany. L'estructura va pujar força solvent i sense complicacions, mentre es sostenia sobre una pinya robusta.

   

  En segona ronda van tornar a afrontar el 4d7p, castell que no es feia des del mes de juny a Montcada i Reixac. En una primera temptativa, el castell pujà serè, però els dubtes a la part de dalt del pilar van fer desmuntar el castell. En ronda de repetició finalment es va assolir malgrat passar alguns moments de tensió a l'hora de la sortida del pilar. Esdevé el cinquè de la temporada.

   

  Per acabar les rondes de castells van alçar el tretzè 3d7 marca de la casa, sense complicacions i força solvent. La diada va acabar amb un pd5 i dos pd4. La propera cita de la colla de Badalona serà el darrer diumenge del mes d'octubre a les festes del barri de Sant Antoni de Barcelona, amb els Castellers del Poble Sec.