Inicia la 31a Setmana de Muntanyisme de Badalona al Teatre Principal

  0
  Muntanyisme.jpg

  24/05/2016 – Marc Subirana, Núria Picas i Alex Txikon seran els protagonistes d'aquesta edició que se celebra del 24 al 26 de maig.

  El Teatre Principal, situat al carrer de Francesc Layret, 41, acull des d'aquest dimarts 24 de maig i fins al dijous 26, la 31a edició de la Setmana de Muntanyisme de Badalona, organitzada per l'Agrupació Excursionista de Bufalà.

   

  La Setmana de Muntanyisme consisteix en un cicle de projeccions individuals i debats en què participen experts en les diferents modalitats dels esports de muntanya, els quals comparteixen amb el públic les seves experiències.

   

  En l'edició d'enguany  hi participaran Marc Subirana, un alpinista de prestigi mundial; Núria Picas, una corredora de muntanya i també ciclista de muntanya, i Alex Txikon, que el passat mes de febrer va coronar el cim del Nanga Parbar al Pakistan, una muntanya de 8.126 metres i que també és coneguda com la 'muntanya assassina'.

   

  Pel que fa la programació, aquest dimarts 24 de maig, es projectarà 'Dels Alps a Yosemite amb una càmera de vídeo: fotografia i imatges aèries', a càrrec de Marc Subirana. Mentre que dimecres dia 25 serà el torn de 'Quan es vol, es pot!', que repassarà la vida de Núria Picas des de que va descobrir la passió per la muntanya fins a la seva consolidació amb una de les millors atletes de Trails Running del món. Finalment, el dijous dia 26 arribarà Alex Txikon amb 'La primera hivernal del Nanga Parbat (8.126 metres com a repte', que mostrarà les dificultats tècniques pròpies que va tenir l'alpinista i el seu equip en escalar la 'muntanya assassina'.

   

  Totes les projeccions, que són d'entrada gratuïta, s'iniciaran a les 20.30 hores i al final de cada jornada es farà un sorteig de material de muntanya per a tots els assistents.