Íñigo Errejón (Podemos): “Badalona és un exemple per haver fet fora el racista d’Albiol”

  0
  IMG_8637.JPG

  14/09/2015 – Catalunya Sí que es Pot va tornar ahir a Badalona amb un dels pesos pesats de Podemos, Íñigo Errejón, que va acompanyar el cap de llista, Lluís Rabell, i va atraure a centenars de persones a la plaça Trafalgar de Llefià.

  Catalunya Sí que es Pot va tornar ahir a Badalona amb un dels pesos pesats de Podemos, Íñigo Errejón, que va acompanyar el cap de llista, Lluís Rabell, i va atraure a centenars de persones a la plaça Trafalgar de Llefià. “Sou un exemple per haver fet fora el racista de Xavier Garcia Albiol”, va expressar l’home fort de Pablo Iglesias, que també va avisar, però, que “és necessari acompanyar les alcaldies amb la victòria a la Generalitat i, al desembre, al govern espanyol”. Errejón va etzibar a CDC i PP que el 27S no és “un partit de ping-pong entre les elits de Madrid i Barcelona”, i va recordar que hi ha “amics a l’altre costat de l’Ebre que estan intentant canviar moltes coses i que han decidit que cal un canvi a Madrid”. “Vivim en un moment excepcional i cal aprofitar-lo. Els de dalt s’han sortit del sentit comú. El canvi ha arribat i és a les portes”. El secretari polític va recordar que CiU i PP, tot i les picabaralles identitàries, han votat plegats en moltes decisions i que va ser Convergència qui va deixar pas a Aznar com a president fa uns anys. També va qualificar Ciutadans de segona candidatura de Rajoy i demanà el vot dels socialistes de sempre.

   

  El candidat de Catalunya Sí que es Pot, Lluís Rabell, va fer referència a diferents qüestions, com ara el drama dels refugiats de Síria, les retallades en educació o la reforma laboral. “Són iguals”, va afirmar, en al·lusió a PP i CDC. “Ells tenen molts mitjans i maquinària de propaganda com TV3. Nosaltres la voluntat”. Rabell considera evident que hi ha “una qüestió democràtica nacional i una part de la societat catalana té una aspiració molt profunda”. Prova d’això, exemplifica, la “multitud de la Via Lliure”. No obstant, també va indicar que “hi ha molta gent que no ho té clar i que només sap que vol expressar-se i votar”. “Els que han de decidir sou vosaltres”.