Igualtat màxima que acaba en derrota (65-68)

0
    53

14/09/2015 – El júnior del FIATC Joventut debuta a la lliga caient derrotant contra el CB Hospitalet, en un partit que no es va decidir fins als ultims segons.

La Penya afrontava una estrena complicada a l’Olímpic, rebent un Hospi que s’ha reforçat molt bé durant l’estiu. El conjunt de Dani Miret, encara amb part del rodatge per fer, competiria durant els 40 minuts, cometent algunes de les errades típiques en aquesta fase de la temporada.

El FIATC Joventut hauria d’afrontar el debut amb les baixes de Pedro Nunes, Pol Molins i Eric González i veuria com l’Hospitalet era capaç d’imposar-se en el domini del rebot durant alguns trams del xoc.

El parcial del primer quart seria una bona mostra del global del partit (18-18). La igualtat, màxima en tot moment, es mantindria durant el segon acte, tot i que la Penya podria marxar al descans amb un avantatge mínim (32-31).

A la represa, però, l’Hospi sortiria més endollat, fent mal al rival en accions d’u contra u. El FIATC Joventut, que no sabria gestionar el grau d’agressivitat defensiva a mostrar en algunes possessions claus, afrontaria els darrers deu minuts tres punts per sota (46-49).

El parcial de l’últim quart també acabaria en empat (19-19) i la Penya perdria una pilota decisiva faltant 25 segons i anant un punt per sota. Finalment, doncs, l’Hospitalet marxaria de Badalona amb un triomf més que treballat (65-68).

A nivell estadístic, a les files badalonines el jugador més destacat seria Quim Salvans (15 punts i 3 triples). El pivot Charis Liounis faria una bona feina a la pintura amb 3 punts, 13 rebots i 5 taps, mentre que Vilgot Larsson (11 punts) i Nenad Dimitrijevic (10) aconseguirien dobles dígits d’anotació.

La pròxima setmana el júnior del FIATC Joventut tornarà a jugar a l’Olímpic. L’equip de Dani Miret rebrà dissabte (19:30h) al JAC Sants, esperant sumar la primera victòria del curs.