Inspecció de Treball obliga l’Ajuntament a habilitar un espai al Viver per a la plantilla

  0
  IMG_9276.JPG

  14/02/2015 – La Plataforma Sindical Unitària (PSU), sindicat majoritari dels treballadors municipals de l’Ajuntament de Badalona, va denunciar fa unes setmanes la manca d’un espai a l’edifici del Viver condicionat perquè la plantilla pugui realitzar els àpats i descansar.

  La Plataforma Sindical Unitària (PSU), sindicat majoritari dels treballadors municipals de l’Ajuntament de Badalona, va denunciar fa unes setmanes la manca d’un espai a l’edifici del Viver condicionat perquè la plantilla pugui realitzar els àpats i descansar en cas de dur a terme jornada partida. Fa uns dies, la queixa sindical va semblar donar els seus fruits quan una inspectora laboral va visitar la instal·lació municipal per analitzar el fonament de la reclamació del PSU i va constatar l’absència de l’esmentat espai. En conseqüència, Inspecció de Treball va notificar al Consistori que havia d’habilitar l’espai de descans en un termini de dos mesos, atès que, entre altres coses, els treballadors havien de col·locar el microones a un dels lavabos i escalfar allà el seu menjar.

   

  L’actual govern assegura estar valorant les opcions per trobar la ubicació òptima i els cost que pot tenir l’adaptació dels diferents espais disponibles. Fonts de la regidoria de Govern recorden que el “dèficit” de la sala de descans ha existit des de la construcció de l’edifici, “que va costar molts diners”. “Treballem per arreglar un error de l’anterior govern del PSC”.