L’artista Sergi Buka posa el toc màgic al cap de setmana

  0
  sergi buka.jpg

  14/02/2015 – Aquest diumenge, al Teatre Blas Infante de Llefià, a partir de les sis de la tarda, torna el Festival Internacional de Màgia.

  Després d’un cap de setmana ple de sorpreses, misteris i boques obertes als escenaris badalonins, aquest diumenge torna la màgia als teatres municipals. El Blas Infante acull aquest 15 de febrer l’actuació de Sergi Buka i el seu espectacle Magikissim, un show escènic que s'emmarca dins d'un clima màgic creant una atmosfera misteriosa per al públic. El mag entra a escena fent aparèixer una sèrie de coloms. Posteriorment, i després d'aquest incident màgic, cartes, papers i cordes seran els protagonistes per endinsar els nens i nenes en el món de la màgia. Gràcies a les varetes del màgic Xino-Xano, l'espectacle fa un gir cap a l'orient i acaba amb un gran efecte final. Els infants són partícips en tot moment de les diferents sorpreses que l'espectacle els ofereix. Aquest diumenge, al Teatre Blas Infante de Llefià, a partir de les sis de la tarda.

   

  A banda dels grans espectacles, recordem que aquest 15è Festival Internacional de Màgia-Memorial Li Chang omple la ciutat d’activitats vinculades amb la màgia. Aquesta setmana, per exemple, a diferents biblioteques municipals, a Can Ruti i a La Sargantana, entre altres. No deixeu de consultar el programa complet per estar atents a totes!