Intenten desnonar la filla de l’excoordinadora municipal Julia Sánchez

  0
  Julia.JPG

  15/04/2014 – Una trentena de persones va aturar ahir al matí el desnonament d'una parella amb una filla petita al barri de La Salut.

  Una trentena de persones, convocades per l’Associació 500×20, va aturar ahir al matí un desnonament al barri de La Salut. Els afectats, una parella jove amb una filla de tres anys, havien de ser desallotjats cap a les 12 del migdia, però la pressió veïnal va facilitar una negociació que dóna a la família uns dos mesos per poder buscar una alternativa abans d’abandonar l’habitatge, situat al número 10 del carrer Víctor Balaguer.

   

  La parella resideix a l’immoble en condició de lloguer i va haver de deixar de pagar les quotes per falta d’ingressos, ja que tots dos, expliquen, es troben a l’atur. Segons la plataforma 500×20, la notificació judicial els hi va ser comunicada fa pocs dies, amb molt poc marge de temps, i reclamaven un període més ampli per tal que l’Administració pogués prendre mesures i intentar donar una solució als afectats.

   

  La comissió judicial va assistir acompanyada de la policia i un serraller, encara que finalment no van poder accedir al bloc de pisos, propietat d’una immobiliària, i van optar per dialogar amb la parella. La dona, tanmateix, és la filla de l’excoordinadora municipal de La Salut, Julia Sánchez, que va estar present en tot moment.

   

  Aquest mateix dimecres al matí, 500×20, una entitat de caire similar a la PAH però que s’encarrega dels casos específics de lloguer, intentarà aturar un altre desnonament, al carrer Floridablanca, també al barri de La Salut.