Dos detinguts per vendre productes caducats i robats a una botiga de Badalona

  0
  menjar caducat.JPG

  15/04/2014 – Dels dos detinguts, un és menor d’edat i l’altre és un home de 31 anys d’edat, veí de Santa Coloma de Gramanet i sense antecedents policials.

  Els Mossos d’Esquadra van detenir  el passat 27 de març dos homes com a presumptes autors d’un delicte de receptació. Dels dos detinguts, un és menor d’edat i l’altre és un home de 31 anys d’edat, veí de Santa Coloma de Gramanet i sense antecedents policials.

   

  Fruit d’una actuació policial, els agents del cos de Mossos d’Esquadra van realitzar una inspecció a un establiment d’alimentació de la ciutat de Badalona, durant la qual es va constatar que el responsable del comerç no disposava de la documentació reglamentària per a dur a terme l’activitat comercial i que molts dels productes comestibles exposats a les estanteries de la botiga, com ara peix en llauna, fruita o sucs, estaven caducats.

   

  Els agents policials van intervenir també 5 telèfons mòbils, un dels quals constava sostret, i una càmera digital, el valor estimat de venda de la qual en el mercat legal és d’uns 475€ i el responsable del local l’havia adquirit en el mercat il·lícit per un valor de 80€.

   

  Els dos homes van ser posats en llibertat quan se’ls va prendre declaració, a l’espera de judici.