Intervinguda una arma de foc a persones relacionades amb el tiroteig de Sant Roc

    0
    detenciones 2.jpg

    20/06/2016 – Guàrdia Urbana, en un dispositiu conjunt amb Mossos, ha identificat un nodrit grup de persones i n'ha detingut a dues.

    El tiroteig que es va saldar amb tres ferits la passada setmana al barri de Sant Roc entre dues famílies estava probablement destinat a tenir una continuació, i aquest diumenge s'ha viscut un pas més. Guàrdia Urbana i Mossos d'Esquadra han desenvolupat un important operatiu en el que s'han movilitzat patrulles i furgons dels dos cossos i que ha escorcollat diversos vehicles al lateral de l'autopista, a l'alçada del barri de La Salut.

     

    Segons fonts de la Guàrdia Urbana, la intervenció, que ha tingut lloc la tarda d'aquest diumenge, ha conclòs amb la detenció de dues persones i s'han trobat diverses armes, una d'elles de foc. Totes dues estarien vinculades als fets del passat dimarts a l'avinguda Marquès de Montroig. La policia ha detingut i escorcollat a cinc cotxes i ha identificat una vintena de persones, segons ha publicat el diari El País.

     

    Des de dimarts, els Mossos mantenen oberta una investigació per esclarir les causes del tiroteig i trobar les persones implicades. Tres homes de diferents edats van resultar ferits i ingressades, una d'elles de gravetat.