L’UBSA colpeja primer (55 a 48)

0
    21

21/05/2014
    Els adrianencs es van endur un partit molt espès contra el sant Pere i tenen 2 oportunitats de segellar la permanència

L'UBSA va ser capaç de guanyar el 1r partit de l'eliminatòria per salvar al categoria a la Copa Catalunya contra el Sant Pere per 55 a 48 en un partit poc brillant.

Els de César Sanmartín van guanyar perquè van estar menys erràtics que el seu rival, que només va aconseguir anotar un triple en tot el partit.

Els adrianencs sempre van anar per davant i a la 1a meitat van arribar a guanyar per 13 punts. Al minut 3, el Sant Pere perdia el seu referent interior,  amb i el ritme d'Adrià Valle al 2n quart van arribar els millors moments del partit.

A la represa, els del Vallès ho van intentar amb una zona, però l'UBSA mai va perdre el nord. A falta de 3 minuts i manant en el marcador per 4 punts, un triple de Sergi Gil va acabar de decidir el matx.

Ara toca rematar la feina a Terrassa el diumenge, a les 17:45. Si l'UBSA aconsegueix guanyar, mantindrà la categoria.