Intervinguts a Badalona 631 kg de metamfetamina, la major intervenció de la història d’Espanya

  0

  631 kg de metamfetamina: la major quantitat de “cristal” intervinguda en la història d’Espanya a Badalona, concretament, al c/Ramon Casas, al polígon de Can Ribó. La metamfetamina va ser localitzada, segons fonts policials, a l’interior de 26 caixes de cartró que emmagatzemaven 40 paquets de la droga.

  Aquesta operació és la major intervenció de “cristal”, ja que l’anterior va ser de 178 kg, aquest mateix any. Dues persones han estat detingudes a Espanya i 4 més fora del país, totes elles amb 2 pisos a Badalona i Barcelona. Des d’aquests pisos es feia el transport de la droga per tal de subministrar al mercat negre de tota Europa.

  També s’ha desmantellat un altre magatzem amb una plantació de marihuana de gairebé 1.000 plantes que es trobaven en fase de creixement.

  La Policia Nacional porta més de 10 anys investigant investigant a diferents grups criminals, ja que al 2008 va saltar l’alarma que s’utilitzava Espanya com a lloc de compra, emmagatzematge i transport de gran quantitats de droga.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí