El Llefià arriba al límit per guanyar en el debut (1-0)

0
    29

07/09/2015 – La plantilla de Jordi Souto enceta amb bon peu el campionat de lliga, superant un rival molt complicat: el San Juan Atlético Montcada.

Tombant un adversari poderós sense encaixar cap gol. D’aquesta manera va encetar la Unificació Llefià la seva nova aventura al grup II de Segona Catalana. Els homes de Jordi Souto debutarien el passat diumenge a casa, rebent un dels clubs cridat a fer coses importants aquesta temporada.

El San Juan Atlético Montcada de José Pinti va fregar el play-off d’ascens l’any passat i a Badalona va demostrar que aquest curs vol tornar a ser un dels protagonistes del campionat.

El Llefià completaria uns primers 45 minuts notables, dominant el partit i sent millor que el rival. El bon joc mostrat pels badalonins es veuria recompensat just abans del descans, amb un gol d’Álex Granero que acabaria sent definitiu (43’).

A la represa, però, el San Juan Atlético oferiria una bona reacció. Els vallesans, com després reconeixeria el mateix Jordi Souto, durien el Llefià fins a més enllà del límit per tal de mantenir el resultat.

Una rematada al travesser i un gol anul·lat per fora de joc molt protestat pels visitants serien les ocasions més clares del conjunt vermell per tal d’empatar. Al final, però, la Unificació podria tancar els 90 minuts amb el triomf sota el braç, després d’un duel en el qual el San Juan va merèixer una mica més de premi.

El bon inici del Llefià permet a l’equip de Badalona situar-se al grup capdavanter de la lliga, empatat amb els altres cinc clubs que van aconseguir guanyar en el debut: Premià, Canyelles, Carmelo, Cirera i Baró de Viver.

Sense sort

El triomf inicial de la Unificació Llefià contrasta amb el debut a la lliga del CF Lloreda. El projecte liderat per Carlos López no va poder encetar la competició oficial amb un somriure, ja que els vermells sortirien derrotats del Municipal del Carmel (2-1).

Els d’Horta-Guinardó podrien situar-se amb un avantatge de dos gols només començar la segona meitat, situació que faria impossible que el Lloreda pogués lluitar pel triomf.

Cristian Novielli, ex de l’Horta, seria l’encarregat d’obrir la llauna superat el minut 20 del partit i Dani De la Iglesia situaria el 2 a 0 a falta de mitja hora per la conclusió (58’). Ja en el tram final, els visitants podrien fer el gol de l’honor mitjançant Alberto López (90’).

Pel que fa als equips de Quarta Catalana de la ciutat, el Pere Gol, el CF Badalona 1897 Águila, la UE Bufalà, el Badalona Sud i el Rayo Badalona Sud continuen preparant-se per debutar a la lliga cap a finals del mes de setembre.