Ismael Moyano: “Sabem que és molt difícil però hem de guanyar els dos partits”

  0
  52
  CF Badalona

  Amb la màxima desil·lusió i la moral per terra, els jugadors van tornar a Badalona però a partir d’aquesta mateixa setmana ja han de recuperar els ànims per a les dues finals que els hi resten. A La Nucía, el capità Ismael Moyano i l’entrenador Manolo González van valorar el matx i com s’afronta el tram decisiu del curs.

  “L’equip no va poder reaccionar amb l’1 a 0 i ho va arrossegar força. Va ser una llosa força gran i no vam saber afrontar el partit”, va valorar. “Teníem moltes ganes, sabíem el que ens jugàvem però no ens va sortir res. No vam estar encertats ni vam trobar el què. Sabíem allò que ens jugàvem, érem conscients del nostre objectiu però no vam poder”. “Sabem que és molt difícil però hem d’oblidar el partit contra La Nucía i guanyar els dos partits”, va concloure.

  Per la seva part, Manolo González va reconèixer la mala imatge al camp i les poques opcions d’ascens. “Vam fer un partit dolent. Sense fer gran cosa, ells van guanyar. Regales el gol, regales el contraatac de la primera part, comences el partit bé…quan no surts ficat en un partit que et jugues la vida…”. “A partir d’ara s’ha de guanyar, competir en els dos partits que queden però amb poques opcions”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí