Ja podeu reservar a través de l’app la vostra cita per al Campament Reial

  0

  Des d’avui dimecres 16, el termini per demanar cita prèvia per al Campament Reial ja està obert. Serà posible visitar-lo del 28 al 30 de desembre i del 2 al 5 de gener al parc de Montigalà. Demà, dijous, per altra banda, ja estaran disponibles les reserves per assistir a la Fàbrica de Joguines i divendres ho estaran les de l’arribada de Ses Majestats els Reis d’Orient a l’Estadi Municipal. Les reserves es podran realitzar a través de la nova web www.agendacultural.badalona.cat i també l’aplicació mòbil Agenda Cultural Badalona, que es pot descarregar accedint a aquesta web. Aquestes noves eines han estat impulsades pel Servei de Cultura de l’Ajuntament de Badalona.

  Aquest nou espai també ofereix l’opció, a través de l’apartat PUBLICA, que entitats i altres agents culturals de la ciutat puguin incloure directament les activitats que organitzen i, si compleixen els requisits establerts en aquest apartat, l’activitat serà validada i publicada en l’agenda.

  L’objectiu d’aquesta iniciativa és facilitar l’accés a la cultura als ciutadans, oferint-los tota la informació en una eina clara, visual i intuïtiva, reforçar l’activitat cultural del teixit associatiu de la ciutat i de tots els agents culturals, i a la vegada facilitar el coneixement de l’activitat cultural de la ciutat més enllà d’aquesta, potenciant la captació de nous públics.

  Amb aquesta eina, Badalona disposarà d’una agenda cultural de ciutat que permetrà assumir els diferents nivells d’informació i promoció de l’activitat cultural local d’una manera global i àgil, i implementar projectes culturals en format virtual.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí