Javi Cuesta, nou entrenador del Juvenil

  0
  4429.jpg

  19/06/2013 – El líder dels èxits del Juvenil d'enguany, Robert Cuesta, abandona el Badalona per fitxar per l'Espanyol. El suplirà el seu germà, Javi Cuesta

  La cosa queda a casa. Robert Cuesta ha acceptat una proposta de l'Espanyol per entrar a formar part de l'organigrama tècnic del futbol base. Després de molt madurar la decisió, va acabar acceptant, conscient que podia ser una gran oportunitat en la seva carrera com a entrenador. Però el Badalona no ha trigat en trobar-li substitut. Es tracta de Javi Cuesta, precisament germà del preparador sortint.

   

  Era d'esperar que l'excelsa campanya duta a terme pel Juvenil badaloní (sisè a la lliga i segon de la Copa Catalunya) no passés desapercebuda per la resta d'equips. I això, és clar, podia traduir-se en interès per la contractació d'alguns dels membres d'aquest Juvenil brillant. L'Espanyol va estar ràpid en ser el primer en contactar amb Robert Cuesta, que encara haurà de determinar la seva nova funció al club perico. Possiblement, serà entrenador del Cadet A. 

   

  Qui arriba per intentar continuar amb la brillant tasca d'en Robert és Javi Cuesta. Gran coneixedor de l'estil del seu germà. Cuesta ja va ser tècnic del Juvenil escapulat en la temporada 2004/2005. Ara, arriba procedent de la Muntanyesa, on estava duent a terme la funció de director tècnic.