Javi López deixa a la sala de plens les seves discrepàncies amb el govern i Guanyem

  0
  55
  IMG_3034.JPG

  01/06/2016 – El ja exregidor va assistir ahir a la seva darrera sessió per acomiadar-se i deixar l’acta de regidor.

  Javi López va seure ahir a la sala de plens per darrer cop. El ja exregidor d’Espais Públics compareixia a la sessió ordinària de maig, després d’unes setmanes de silenci, per donar compte del seu acomiadament i explicar a l’òrgan de representació municipal els motius de la seva marxa.

   

  López ha afirmat que, a nivell de gestió institucional, va demanar des del primer moment “distribuir equilibradament el personal disponible entre totes les àrees i regidories segons les seves necessitats”, així com les “responsabilitats per no acumular càrrecs, tal i com diu el programa electoral de Guanyem Badalona”. “Els meus esforços van resultar infructífers”, ha lamentat.

   

  Una de les causes en la seva responsabilitat com a regidor ha estat veure’s “obligat a tirar endavant el canal del Port, una obra faraònica de conseqüències imprevisibles”, considera, que li ha suposat una “contradicció moral”.

   

  A nivell intern, ha admès “discrepàncies amb l’organització política” de la formació que lidera el govern, i considera que existeix una “creixent verticalitat dels òrgans organitzatius”, motiu que també l’ha portat a abandonar.

   

   Javi López creu que la seva marxa “pot decebre a una part de les persones que van apostar per aquesta opció política, i que ara podrien sentir que una part de la seva aposta es queda sense la representació que mereix”, però reafirma que continuarà treballant des de fora del govern. “Guanyem ha de fer una posta real pels valors dels que es va impregnar per no acabar perdent la seva essència”, ha etzibat.

   

  L’exregidor explica que les darreres setmanes ha estat materialitzant el traspàs de la regidoria al futur responsable d’Espais Públics, Francesc Durant, i acabant de tancar temes abans de marxar, així com acomiadant-se de la plantilla.

   

  A partir d’ara, serà un dels principals organitzadors de la campanya d’En Comú Podem per a les eleccions del 26J. Després, diu, tornarà a l’atur, d’on venia abans d’accedir a l’Ajuntament.

   

  El mes vinent prendrà possessió del càrrec en Francesc Duran com a regidor d’Espais Públics.