Intensifiquen la presència policial a La Salut després de la pallissa a un veí

  0
  45
  guardia-02.jpg

  01/06/2016 – La patrulla Tandem entre Guàrdia Urbana i Mossos ja ha reforçat la seva presència a la zona de La Salut Alta; la policia investiga el cas després de la denúncia del veí.

  Després de l’incident de la passada setmana al carrer Pau Piferrer del barri de La Salut, en el que un membre de l’Associació de Veïns Turó d’en Caritg va ser apallissat quan socorria un jove que estava sent robat per un grup de persones, l’alcaldessa Dolors Sabater i les principals autoritats policials locals s’han reunit amb els representants veïnals per trobar mesures que millorin la seguretat al barri.

   

  A la trobada, Sabater va transmetre a l’entitat que l’Ajuntament ha demanat oficialment a la conselleria d’Interior la suma de més efectius per augmentar la presència policial al barri, una acció que també es durà a terme des de la pròpia Guàrdia Urbana. El reforç, que, segons fonts municipals, ja és una realitat aquests dies, es materialitza a través de la iniciativa Tandem entre tots dos cossos.

   

  Al marge de la suma d’efectius, els cossos policials, que després de la denúncia del veí agredit ja investiguen el cas, duran a terme altres iniciatives per garantir la seguretat i la convivència al barri. A nivell urbanístic, d’altre banda, l’Ajuntament ja ha renovat i canviat tot l’enllumenat dels carrer Pau Piferrer que no funcionaven.

   

  El president de l’AVV Turó d’en Caritg, Javier Cabrera, ha valorat positivament la reunió i els compromisos contrets per part de l’executiu local i espera que es puguin materialitzar al més aviat possible.