Javi Moreno, Badalona: “L’objectiu a curt termini és deixar enrere el descens”

  0
  CF Badalona

  En poc més de dos mesos a Badalona, Javi Moreno ha aconseguit que l’equip escapulat deixi enrere la cua de la classificació i que hi hagi optimisme al vestidor badaloní.

  Estic molt content amb el grup. L’adaptació a Badalona ha estat molt bona i són dos mesos molt satisfactoris. Tot i això, sí que ens hagués agradat guanyar algun partit més. És veritat que no encaixem molts gols però no marcar tampoc és una situació gaire agradable de viure”, analitza el nou tècnic escapulat. Des de la seva arribada, l’equip ha mostrat una considerable millora, però encara hi ha molt marge de creixement, sobretot, a nivell ofensiu.

  “El gol es té o no es té. S’ha de millorar aquest aspecte perquè són els que et donen els punts. Quan vaig arribar al club, volia construir un bloc que encaixés pocs gols. Ara bé, ens costa marcar i aquesta és la prioritat que tenim ara mateix. Esperem revertir aquesta dinàmica”, assegura Moreno.

  El mercat d’hivern començarà en pocs dies però l’entrenador badaloní només pensa en la propera jornada a l’Aragó. “La meva preocupació és Tarazona. No vull pensar més enllà. Quan acabi el partit, ja parlaré amb el club i examinarem què podem fer“.

  A llarg termini, “l’objectiu és intentar estar a la part alta de la classificació”, però “la situació actual no és fàcil perquè hi ha un dèficit de punts”. “S’ha de deixar enrere aquesta situació. La realitat és aquesta i el primer objectiu és sortir del descens i no mirar més enllà. Amb quatre o cinc partits seguits deixes enrere el descens”.

  Moreno destaca “el canvi defensiu de l’equip”. Ara és molt més fort i en els darrers sis partits, l’equip només ha encaixat un únic gol. El gran hàndicap, remarca Moreno, “es que no es marquen gols”.

  FER UN COMENTARI

  Si us plau introdueix el teu comentari!
  Si us plau introdueix el teu nom aquí