La Penya escombra el Metropolitans (86-63)

0
    57
    David Grau / CJB

El Joventut fa els deures a la Lliga Endesa…però també a Eurocup. El conjunt de Carles Duran segueix consolidant-se a la fase de grups i aquesta nit va segellar la cinquena victòria europea davant el Metropolitans 92′ francès, líder de la seva competició domèstica.

Pau Ribas va liderar l’equip verd-i-negre amb una exhibició ofensiva: 17 punts. El guió de partit a l’Olímpic va anar de menys a més però sempre amb un domini diferencial badaloní.

Els atacs es van imposar al primer quart (25-20) i la defensa badalonina va començar a tenir més protagonisme al segon quart. Dels 20 punts en contra durant els primers 10 minuts als només 11 al quart abans del descans (49-31).

La diferència de 18 punts evidenciava el plàcid triomf de la Penya i de quina manera els verd-i-negres van escombrar el seu rival, sense pràcticament despentinar-se.

A la represa, la diferència va superar el sostre dels 20 punts (54-31) però el ritme de l’enfrontament no va tenir el mateix encert i espectacle (68-49).

Sense pràcticament oposició, la diferència es va fixar en 23 punts al darrer període (86-63) i un plàcid joc coral verd-i-negre. Ribas va ser màxim anotador amb 17 punts, seguit per Vladi amb 13 i Parra amb 10.

El proper partit del Joventut serà dimecres 22 (20h) a la pista del Slask Wroclaw polonès, conjunt amb una única victòria i cinc derrotes.

Bassas, positiu en covid-19

Abans del partit, el Joventut va anunciar el positiu de Ferran Bassas per covid-19 en una prova PCR realitzada dilluns. Tota la plantilla va ser sotmesa a proves, resultant negativa la resta del grup.