Jerson Bosch, tercer reforç d’hivern

  0
  47
  4310.jpg

  31/01/2013 – És defensa i arriba procedent del cuer de Tercera Divisió, el Balaguer. Havia militat les cinc temporades anteriors a la disciplina del Lleida

  La secretaria tècnica ha trobat en aquest mercat d'hivern un nou reforç per apuntalar una plantilla minvada per les baixes i necessitada de nous homes per empènyer cap a la salvació. Als ja coneguts reforços de Jordi Quintillà i Albert Yagüe s'hi uneix ara Jerson Bosch, un lleidatà molt experimentat en la categoria de bronze que arriba al Badalona per donar una mica més de profunditat a una zona defensiva que darrerament s'està veient molt afectada per les lesions.

   

  Bosch arriba procedent del Balaguer, l'actual cuer del grup cinquè de Tercera Divisió. El defensa era un dels pilars de l'equip i va arribar al conjunt de La Noguera el passat estiu procedent del Lleida, entitat de la qual havia format part les cinc temporades anteriors. Sorgit de la cantera del propi Lleida, va jugar en el Saragossa B, l'Atlético Monzón i el Tàrrega abans de tornar al seu club de tota la vida. Una falta d'entesa entre el futbolista i l'entitat lleidatana van impedir que Bosch renovés i, malgrat tenir ofertes d'alguns equips de Segona B, va acabar marxant al Balaguer. Ara, arriba al Badalona per donar una passa endavant en la seva carrera tot intentant col·laborar en la salvació del conjunt que entrena Albert Càmara.