Joan Herrera participa aquesta tarda a un acte d’ICV-EUiA a Llefià-La Salut

  0
  54
  joanherrera.jpg

  04/10/2012 – Els ecosocialistes han organitzat una tertúlia al Cafè Blues, prop del metro de La Salut, on els assistents podran debatre i dialogar amb el secretari general d'Iniciativa.

  El president del grup parlamentari d’ICV-EUiA i secretari general d’ICV, Joan Herrera, visita aquesta tarda el barri de Llefià de Badalona en un acte organitzat per la coalició ecosocialista. La presidenta d’ICV a nivell municipal, Aïda Llauradó, presentarà la tertúlia que tindrà lloc al Cafè Blues, prop de la parada de metro de La Salut, on els assistents seran convidats a una copa i faran una xerrada oberta amb Herrera.

   

  L’objectiu de l’esdeveniment és donar a conèixer Joan Herrera a la gent dels barris de la Salut i Llefià, on parlarà de política general, alternatives a les retallades i les necessitats de la ciutadania de Badalona.  

  La coalició ICV-EUiA volen reforçar la seva presència en aquests barris. Consideren imprescindible donar protagonisme a la ciutadania, sobretot a les zones on hi ha moltes famílies amb problemes d’atur, habitatge, recursos econòmics, convivència, i altres dificultats representatives de l’àrea metropolitana.  

   

  Segons Joan Herrera, “Ara més que mai hem de donar a conèixer les alternatives a les persones que pateixen més, defensant l’Estat del Benestar i les polítiques que asseguren la igualtat d’oportunitats en un país cada dia més injust”.