La Guàrdia Urbana comissa d’un camió 215kg d’aliments i ous mal conservats

  0
  Aliments comissats 2.JPG

  04/10/2012 – Diferents tipus de productes, incloent congelats, es transportaven a una temperatura de 13 graus; 11 establiments de Barcelona i Sant Adrià eren els destinataris.

  La Guàrdia Urbana de Badalona i inspectors del Departament de Salut de l’Ajuntament van comissar dilluns al migdia diverses partides d’aliments que estaven mal conservades, a l’interior d’un camió al carrer de Joan Valera, al barri de la Salut. En total es van retirar de la circulació 215 quilograms d’aliments i 780 ous repartits en 5 caixes. L’informe de la Guàrdia Urbana indica que, en un mateix espai, a 13 graus, hi havia productes que havien d’estar congelats a 18 graus sota zero i d’altres que havien d’estar a 5 graus positius.

   

  Entre els productes comissats hi ha caixes de gambes, de calamars, de navalles, de llagostins, de patates, de croquetes de pollastre i de pit de pollastre. També hi havia carn de vedella, de vaca i paletes de york. A més, hi havia 780 ous distribuïts en dues caixes.

   

  La Guàrdia Urbana va comprovar que el conductor del camió havia de repartir encara productes a 11 establiments de Barcelona i de Sant Adrià de Besòs.

   

  El furgó isotèrmic va ser interceptat en un control rutinari, en observar que el certificat de conformitat pels vehicles isotèrmics, refrigerats, frigorífics o calorífics destinats al transport terrestre internacional de mercaderies peribles havia caducat el passat mes de gener.