Joan Pera aterra a Badalona per donar tota una classe magistral d’humor

  0
  46
  joan pera.jpg

  09/10/2015 – Joan Pera vol celebrar amb el seu públic 50 anys de professió i s'ha posat sota la direcció de Martí Torras per donar una classe magistral sobre l'art de fer riure.

  La temporada de tardor als teatres municipals de Badalona va començar a tota màquina el passat cap de setmana i no té intenció d’afluixar. Aquest divendres agafarà el relleu una de les cares més reconegudes del món de l’escenari català, que no deixarà marxar a ningú sense un somriure. Joan Pera vol celebrar amb el seu públic 50 anys de professió i, per aconseguir-ho, s'ha posat sota la direcció de Martí Torras, per donar una classe magistral sobre l'art de fer riure, amb la seva comicitat habitual.

  Fer riure és un art intentarà donar resposta a les preguntes que tot comediant es fa quan s'enfronta sol davant del seu públic: com ens fa riure en Joan? És ell qui ens fa riure o són els seus personatges? Són les situacions creades o són les seves experiències vitals? Amb la seva comicitat habitual, revelarà alguns dels seus trucs actorals i desmuntarà algunes de les tesis escrites sobre l'humor. Ho farà aquest divendres, a partir de les nou de la nit, al Teatre Zorrilla.